Događaji

subota, 21. listopada

HULL Zadar organizira susret s vrhunskim liječnicima i humanitarni koncert

HULL Zadar organizira susret s vrhunskim liječnicima i humanitarni koncert

Hrvatska udruga leukemija i limfomi - podružnica Zadar organizira susret s vrhunskim liječnicima i humanitarni koncert, a sve pod pod nazivom "Znanjem do zdravlja - osobne konzultacije 4 kantuna".

U subotu, 21. listopada, u Kneževoj palači u vremenu od 10 do 11.30 sati gostuju predavači i konzultanti  prof. dr. sc. Boris Labar - "Riječ i dodir i univerzalni lijekovi", zatim prof. dr. sc. Igor Aurer - "Limfomi - novi lijekovi, nove nuspojave", dr. sc. Lea Galunić Bilić - "Suvremena radioterapija u liječenju limfoma i leukemije" a  dr. sc. Sandra Bašić Kinda - govorit će na temu "Život nakon završenog liječenja".

Glazbeni gosti bit će Ana Lakić i Nebojša Lakić (flauta i glasovir).

Nakon predavanja, svi zainteresirani mogu se osobno konzultirati s nekim od liječnika prema svom izboru. Potrebno je donijeti raniju medicinsku dokumentaciju.

"Mogu pitati liječnika što on misli o njegovom stanju, lijekovima koje dobiva, mogu zatražiti drugo mišljenje i stručan savjet", za Radio Zadar je istaknuo Igor Blaslov, predsjednik Hrvatske udruge leukemija i limfomi - podružnica Zadar (HULL).

Dan prije, u petak 20. listopada, HULL-a.  organizira i humanitarni koncert "Život za Život" u HNK Zadar s početkom u 20 sati. Nastupa grupa Forum.


Reci što misliš!