Događaji

smart industry 2023.

Pametnim industrijama do ubrzanoga razvoja i rasta hrvatskoga gospodarstva

Pametnim industrijama do ubrzanoga razvoja  i rasta hrvatskoga gospodarstva
Hrvoje Jelavic

Konferencija „Smart industry: pametnim industrijama do ubrzanog razvoja i rasta gospodarstva“održat će se 13. listopada 2023. u Amadria Park Convention centru u Šibeniku

Smart Industry projekt je Poslovnog dnevnika u kojem se kroz povezivanje kompanija predvodnica pametne industrije s korporativnim sektorom, javnom upravom i vodećim obrazovnim institucijama potiču istraživačke i inovacijske aktivnosti te digitalna transformacija ekonomije i društva u cjelini.


U godini u kojoj smo na pragu 5.0 industrijske revolucije, pametnog gospodarstva koje se temelji na umjetnoj inteligenciji, kooperativnim sustavima i BlockChain infrastrukturi, projekt Smart industry
podignut je na regionalnu razinu, a konferencija je, zahvaljujući velikom interesu, postala još sadržajnija, privukla utjecajne govornike iz inozemstva te postala neizostavno mjesto kreiranja novih strategija i poslovnih prilika.


Svrha pametnih industrija je olakšati i ubrzati digitalnu transformaciju kompanija, a cilj projekta Smart industry je i kroz njihovu umreženost s javnim i korporativnim sektorom razviti ekosustav suradnje svih dionika.
Cjelokupni program konferencije dostupan je na linku.


Reci što misliš!