Događaji

#DHMZ

Vedro i toplo uz temperature do 28 °C

Vedro i toplo uz temperature do 28 °C
Bojan Bogdanić

Pretežno vedro i vrlo toplo. Ujutro slaba i umjerena bura, popodne će okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak, osobito na otocima, a duž obale ponegdje i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 25 do 28 °C.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Sjeverozapadni, uz obalu tijekom poslijepodneva ponegdje i jugozapadni vjetar 4-14, na južnom i većem dijelu srednjeg Jadrana ponegdje i do 18 čvorova i to uglavnom prema otvorenome moru. Tijekom noći uz obalu južnog i dijela srednjeg Jadrana te uz zapadnu obalu Istre vjetar će malo oslabiti i okrenuti na buru 4-12 čvorova. More 1-2, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana 2-3. Vidljivost 10- 20 km. Pretežno vedro.

Vremenska prognoza za sljedećih 12 sati

Umjeren do pojačan ,poslijepodne na južnom i većem dijelu srednjeg Jadrana ponegdje i jak sjeverozapadni vjetar. Još u početku uz obalu južnog i dijela srednjeg Jadrana te uz zapadnu obalu Istre slaba,samo ponegdje i umjerena bura. More malo do umjereno valovito, prema kraju dana na otvorenome južnog i dijela srednjeg i valovito . Pretežno vedro, ponegdje uz prolaznu umjerenu naoblaku.


Reci što misliš!