Događaji

od 20. do 22. listopada

HORECA Zadar: Izložba hotelijerstva i ugostiteljstva ovog vikenda na Višnjiku

HORECA Zadar: Izložba hotelijerstva i ugostiteljstva ovog vikenda na Višnjiku

HORECA Zadar je međunarodna izložba posvećena sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva, sektoru koji se mijenja i prilagođava tržištu i stalno traži nove dobavljače.

Niz velikih međunarodnih izložbenih i sajamskih događanja iz sektora gospodarstva u Športskom centru Višnjik nastavit će se od 20. do 22. listopada 2023. kad će u Dvorani Krešimira Ćosića biti održana izložba na temu ugostiteljstva i hotelijerstva pod nazivom HORECA Zadar.

U pomoćnim dvoranama 1 i 2 bit će postavljene zanimljive izlagačke cjeline – hrana i piće, oprema za turističke i ugostiteljske objekte, namještaj… a posjetiteljima istodobno će biti i moguće posjetiti i EKO tržnicu čija će ponuda biti raznolika i bogata.

Ovo je sajam na kojem se istražuju trendovi, sajam koji potiče kreativnost i inovacije kroz izložene proizvode: tehnologiju, posuđe, hranu, namještaj i sve ono ostalo što je potrebno sektoru turizma.

Nađite na jednom mjestu sve za vaš hotel, kuću za odmor, restoran ili kafić. Tri dana čistog užitka koji pružaju visoko rangirani proizvodi za HORECA sektor, prvi puta u Zadru.

Upoznajte se s novim ponudama i tehnologijama, prisustvujte radionicama i degustacijama, informirajte se o onome što dolazi u turizam i budite korak ispred konkurencije.

Više pojedinosti o ovoj izložbi možete vidjeti ovdje.


Reci što misliš!