Događaji

vremenska prognoza

Pretežno sunčano, uz umjerenu buru i sjeverozapadnjak

Pretežno sunčano, uz umjerenu buru i sjeverozapadnjak
Bojan Bogdanić

Poslijepodne se očekuje uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka, na sjevernom dijelu mjestimice i olujna bura, pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 27 do 31.

Promjenljivo oblačno, prijepodne ponegdje uz malo kiše. Poslijepodne se očekuje više sunčanih razdoblja. Vjetar povremeno umjeren sjeverozapadni. Najniža temperatura zraka od 17 do 19, a najviša dnevna osjetno niža od današnje - od 25 do 27.

Podjednaka temperatura bit će i u središnjim krajevima, gdje će u noći još mjestimice biti pljuskova i grmljavine. Sutra promjenljivo sa sunčanim razdobljima i uglavnom suho.

Na sjevernom Jadranu i u gorju u noći mjestimice pljuskovi i grmljavina, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi.

Uz obalu pretežno sunčano i uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura. Najniža temperatura zraka od 14 do 16, uz obalu između 19 i 22. Najviša dnevna od 20 do 22, na moru između 28 i 31.

U Dalmaciji u noći i prijepodne promjenljivo s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Poslijepodne se očekuje uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka, na sjevernom dijelu mjestimice i olujna bura, pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 27 do 31.

Podjednaka temperatura bit će i na južnom dijelu, gdje će prijepodne uz promjenljivu naoblaku mjestimice biti kiše i pljuskova. Poslijepodne se očekuje više sunčanih razdoblja. Puhat će umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak.

 


Reci što misliš!