Događaji

7. lipnja

Završni koncert učenika Osnovne glazbene škole sv. Benedikta ove srijede

Završni koncert učenika Osnovne glazbene škole sv. Benedikta ove srijede
Pixabay

Osnovna glazbena škola sv. Benedikta završava petnaestu nastavnu godinu svoga postojanja na tradicionalan način: Završnim koncertom učenika, koji će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u srijedu, 7. lipnja s početkom u 19.30 sati.

Osim uvriježenog raznolikog programa kojim su obuhvaćeni učenici svih uzrasta i glazbenih izražaja, posebnost ovoga koncerta je isticanje i simbolično darivanje devetero učenika sudionika glazbenih natjecanja i njihovih mentora.

Većinu točaka čine solo nastupi učenika flaute, gitare, glasovira, klarineta, oboe i violine, a od skupnih točaka, pored dueta, posjetitelji koncerta će imati priliku čuti polaznike predškolske glazbene skupine, školski zbor i orkestar. 

Ovom prilikom obavještavamo zainteresiranu javnost, djecu i roditelje da imamo još nekoliko slobodnih mjesta za upis u 1. razred glazbene škole, a također i u predškolsku glazbenu skupinu, o čemu više informacija možete pronaći na školskoj mrežnoj stranici http://ogs-svbenedikta-zd.skole.hr/

 


Reci što misliš!