Događaji

kreativci

Mala sirena i Udruga Tim obilježili završetak likovno-plesne godine

Mala sirena i Udruga Tim obilježili završetak likovno-plesne godine
Naši Školji

U proteklih 12 godina, likovnu radionicu Mala sirena, koju u POU Dom na žalu u Preku vodi slikarica Irena Rančić, pohađalo je stotinjak djece s cijelog otoka Ugljana, a sve češće pridružuju joj se i mali Pašmanci.

Na kraju svake sezone, na zajedničkoj izložbi roditeljima i prijateljima mladi umjetnici pokažu što su radili, naučili i koliko su napredovali u likovnom izričaju, pišu Naši školji.

Prilika je to za razgovor i druženje, ali i za planove i dogovor za nadolazeće mjesece jer će Mala sirena održati i dvije ljetne radionice, koje će moći pohađati i djeca “turisti”.

Revijalnu izložbu Male sirene ovoga su puta uveličali i polaznici plesnih radionica Udruge Tim iz Preka, a prema riječima predsjednice udruge Tihane Lončar Mazić, bilo ih je 35 u tri starosne grupe.

Trenerica najmlađe skupine bila je Petra Valčić, srednje Lorena Mikulić, a najstarije Bernarda Klarin. I Udruga Tim će organizirati ljetne plesne radionice u Domu na žalu pod vodstvom Particije Gospić, Bernarde Klarin i Ivone Kovačević.


Reci što misliš!