Događaji

edukacija

Toni Milun u Zadru održao radionicu o štednji i osobnim financijama

Toni Milun u Zadru održao radionicu o štednji i osobnim financijama

U ponedjeljak, 17. travnja 2023. u Centru za kreativne industrije održane su edukativne radionice „Osobne financije“ i „Poduzetnička mirovina i štednja“ koje je vodio poznat matematičar Toni Milun.

Na radionici su poduzetnici i oni koji to namjeravaju postati doznali kako voditi osobne financije i zašto je štednja važna, te saznali važne informacije vezane uz poduzetničku mirovinu.

Sutra, 18. travnja 2023. od 9:00-12:15h također u Centru za kreativne industrije profesor Milun održat će radionicu na temu „Moje prvo investiranje“.

Navedene radionice organizira Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.


Reci što misliš!