Događaji

Dobra djela zlata znače

Volonterski Centar Zadar obilježio Svjetski dan činjenja dobrih djela

Volonterski Centar Zadar obilježio Svjetski dan činjenja dobrih djela
Volonterski Centar Zadar/Facebook

Volonterski Centar Zadar, s učenicima Osnovne škole Šime Budinić, donio je jučer osmijeh, ali i pokoju suzu ganuća, na lica korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Zadar.

Donosimo Facebook objavu Volonterskog Centra Zadar s opisom jučerašnje aktivnosti.

 

Kad se skupe mladi i stari, nastane ogromno veselje! Tako su danas osmijeh, ali i pokoju suzu ganuća, na lica korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Zadar donijeli učenici OŠ Šime Budinića. Poput pravih profesionalaca pjevali su, svirali, plesali, recitirali i glumili te nas u mašti poveli sve do daleke Afrike, ali i otkrili kako je groooznooo biti zaljubljen, a lajtmotiv dana bili su, naravno, bake i djedovi. 
 

Bravo i najljepša hvala malim izvođačima te posebno njihovim učiteljicama Antoniji Bajlo, Nini Dokozi, Jadranki Dunatov i Maji Škari koje su s djecom uvježbale nastup te koje ih svakodnevno uče vrijednostima volonterstva i filantropije. 


Ovu smo aktivnost organizirali povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela koji se ove godine obilježava 16. travnja. Radi se o događaju koji je prije 17 godina pokrenula organizacija Good Deeds Day koja djeluje u 108 zemalja svijeta i okuplja preko 3 900 000 volontera. Udruga Djeca za bolji svijet iz Samobora drugu godinu zaredom organizator je obilježavanja Svjetskog dana činjenja dobrih djela za cijelu Hrvatsku.


Reci što misliš!