Događaji

korizmena akcija

Novi radio i njihovi slušatelji napunili police Socijalne samoposluge Zadar

Novi radio i njihovi slušatelji napunili police Socijalne samoposluge Zadar

Uspješno je završena korizmena aukcija Novog radija kojoj je cilj bilo humanitarno prikupljanje donacija za potrebe Socijalne samoposluge Zadar.

“Uljepšajmo Uskrs svima” geslo je kojim se ova ekipa rukovodila čitavo korizmeno vrijeme trudeći se zajedno sa slušateljima i pratiteljima na društevnim mrežama prikupiti razne potrepštine putem korizmene aukcije.

- Tako smo u proteklih nekoliko tjedana putem Facebooka organizirali aukciju u kojoj smo nudili vlastite drage predmete, a naši mnogobrojni, vjerni slušatelji i pratitelji su licitirali. Također, građani dobrog srca samoinicijativno su donosili na radio donacije, želeći tako dati svoj doprinos.

Zajedno smo prikupili velike količine šećera, mlijeka, riže, tjestenine, brašna, Čokolina, slatkiša, keksa, ulja, vlažnih maramica te jedan paket pelena za bebe…

Prikupljene donacije su uručene Socijalnoj samoposluzi Zadar i voditelju Igoru Blaslovu, koji je širokih ruku dočekao našu ekipu i iskazao svoju zahvalnost:

- Zahvaljujemo na svemu što ste donijeli kao i na odličnoj suradnji svake godine kada ste svojim doprinosom bili spremni pomoći. Siguran sam da će ovo biti od velike pomoći svima u potrebi. Također zahvaljujem svim građanima koji su participirali. Nadam se da ćemo mnogima ovom gestom uljepšati Uskrs.

Ekipa Novog još jednom zahvaljuje svima koji su sudjelovali te svima želi sretan i blagoslovljen Uskrs!


Reci što misliš!