Događaji

rock in poljica

Nakon Liverpoola LET3 dolazi u Poljica!

Nakon Liverpoola LET3 dolazi u Poljica!
PIXSELL

LET 3 stiže na 4. izdanje Rock in Poljica 10. lipnja, doznaje Novi radio.

Nakon Eurosonga i Liverpool-a riječki rockeri svirat će na već dobro poznatom open air koncertu u zadarskom zaleđu. Kako je za Novi radio rekla PR menađerica Rock in Poljica Helena Hunčaga, s Letovcim je sve bilo dogovoreno i prije njihovog nastupa i pobjede na ovogodišnjoj Dori.

Uz LET 3 kao headliner-e svirat će i: Ministranti (Rijeka), ča metalci Po metra crijeva (Rijeka), zadarski Alergija i Just fine, Prčiguzi i Torrens poznati zadarskoj okolici.

Zbog velikog interesa iz godine u godinu, Rock in Poljica se ove godine seli s boćarskog na nogometno igralište “Poljica”, a za produkciju odnosno razglas i light zadužena je ekipa iz RMS – Rental Media Services. Prošle godine je na Rock in Poljica zabilježeno 1200 posjetitelja, a ove godine bi se ta brojka mogla utrostručiti

Osim glazbe, posjetitelji će moći uživati u hrani i piću, a kao i prošle godine moći će kupiti merch majice s logom Rock in Poljica.

Luka Klečina je začetnik ideje i glavni organizator, ali leđa mu drže Općina Vrsi, udruga Bili put – Ive Jurlina, RMS – Josip Šindija, prijatelji i mještani sela Poljica koji svake godine svojim radom i podrškom omogućuju da se sve lude ideje i realiziraju.


Reci što misliš!