Događaji

#zadranova

Projekt "Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka" ulazi u treću fazu, angažirat će se 97 pomoćnika u nastavi

Projekt
Međimurska županija

Zadarska županija u suradnji s Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organizira početnu konferenciju projekta „Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka faza III“, u petak 25. studenog, s početkom u 11 sati u Centru za kreativne industrije u Zadru. Osigurat će se stručna podrška za 100 učenika s teškoćama u razvoju!

Nositelj projekta „Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka faza III“ je Zadarska županija, dok su partneri na projektu 20 osnovnih i 6 srednjih škola osnivača Zadarske županije.

Kroz projekt,,Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka faza III" u školskoj godini 2022./2023. bit će osigurana stručna podrška za 100 učenika s teškoćama u razvoju putem angažiranja 97 pomoćnika u nastavi. 

Ukupna vrijednost projekta je 4.394.274,60 kn, od čega bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda iznose 3.954.847,14 kn, a ostatak u iznosu od 10% sufinancira Zadarska županija. 

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalni koordinator pruža tehničku pomoć Zadarskoj županiji u pripremi i provedbi projekta. Angažman Agencije na ovom projektu omogućuje projekt ZADRA NOVA ZA VAS kroz koji se financira rad djelatnika Agencije, a usluge pripreme i provedbe ne stvaraju financijski teret za prijavitelje i partnere. 

 


Reci što misliš!