Događaji

poruka na facebooku

Toni Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se COVID potvrde za ulaz na Advent ne ukinu!

Toni Cetinski: Neću održati koncert ukoliko se COVID potvrde za ulaz na Advent ne ukinu!
Nel Pavletic/PIXSELL

Koncert Tonija Cetinskog na zadarskom Adventu najavljen je za 22. prosinca, a upravo se tim povodom Toni oglasio na svom Facebook profilu. Njegov managment pak - koncert je potvrdio!

Naime, zna se kako je na ulaz u zadarski Advent potrebna COVID potvrda, a to je upravo saznao i Cetinski te je poručio organizatorima kako neće nastupati ukoliko se COVID potvrde ne ukinu. Objavu donosimo u cijelosti:

VAŽNO

Dragi svi,

Već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru!  Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM !

Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji !

Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima , moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam “ COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE”

Već smo ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga i nije bilo lako jer novac je svima potreban ali eto nas, guramo nekako i živi smo i zdravi , hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda , gladi se ne boji!

Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane.

Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom.

Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude !

BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ SVIMA ma gdje bili, voli vas vaš Tony


Reci što misliš!