Događaji

#radovi

Napreduju radovi na obnovi zadarske rive

Napreduju radovi na obnovi zadarske rive
Dino Stanin/PIXSELL

Radovi na povijesnom projektu Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok napreduju sukladno predviđenom planu. Od početka radova 29.7.2021. do 30.11.2021. godine izvršeno je ukupno 18 % predviđenih radova.

Kako bi našim sugrađanima i svima zainteresiranima pobliže prikazali tijek radova, na stranicama projekta donosimo pregled izvršenih radova do 30.11.2021. godine, fotogaleriju tijeka radova na Obali kralja Petra Krešimira IV. i Liburnskoj obali, te poseban zračni prikaz radova na Obali kralja Petra Krešimira IV. ali i zadarske rive u cijeloj njenoj dužini.

Lučka uprava Zadar ulaže maksimalne napore kako bi opsežni radovi koji se odvijaju u sklopu projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok” u što manjoj mjeri ometali normalne funkcije i uobičajen život našeg grada, te se ovim putem još jednom zahvaljuje svim građanima, ali i ostalim dionicima na strpljenju koje pokazuju kako bi u konačnici svi zajedno, po završetku radova, mogli uživati u još ljepšoj zadarskoj rivi.

Ukupna vrijednost projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok” je 67.489.388,11 kuna, od čega 56.616.917,39 kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, dok nacionalni doprinos iznosi 9.991.220,72 kuna.

Više informacija o projektu možete pronaći na službenoj web stranici.

​​​​​​​

Reci što misliš!