Događaji

#agrra

Zadrani u Patrasu razgovarali o ženskom poduzetništvu

Zadrani u Patrasu razgovarali o ženskom poduzetništvu
AGRRA

Drugi transnacionalni sastanak u sklopu projekta Female Entrepreneur na kojem Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA ima ulogu partnera održao se 9. i 10. rujna u Patrasu u Grčkoj. Konačno smo i osobno upoznali naše partnere te uživo razmijenili mišljenja o sljedećim projektnim aktivnostima.

Dana 09. i 10. rujna 2021. godine održan je drugi po redu transnacionalni sastanak u sklopu provedbe projekta pod nazivom "Being a Female Entrepreneur". Projekt "Being a Female Entrepreneur" provodi se u sklopu programa ERASMUS+.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 224.095,00 €. Projekt je započeo s provedbom 01/10/2020, te je predviđeno vrijeme trajanja projekta 24 mjeseca. 

Nositelj projekta je Camara Commercio Italiana para Espana iz Španjolske, a ostali projektni partneri su: DomSpain Consulting SL (Španjolska), G.G. Eurosuccess Consulting Limited (Cipar), C.M. Skoulidi & Sia E.E. (Grčka), Cooperation Banciare pour l`Europe (Belgija), Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije  – AGRRA (Hrvatska) i Bucovina Institute (Rumunjska).

Dvodnevni sastanak započeo je prezentacijom predvođenom vodećim partnerom s kojom se prošlo kroz sve odrađene aktivnosti i postignute rezultate. Prvi dan je također bio posvećen dijelu vezanom uz period izvještavanja, te razrađivanju plana budućih aktivnosti, kao što su: prvi sljedeći online sastanak, treći transnacionalni sastanak koji se planira održati krajem ožujka u Rumunjskoj, te aktivnostima vezanim uz postizanje rezultata i ciljeva projekta.

Drugi dan sastanka bio je posvećen svim projektnim partnerima da prezentiraju svoja postignuća i ostvarenja rezultata zadanim na prethodnim online sastancima, pa je u ovom djelu AGRRA imala ulogu kao voditelj diseminacije prezentirati načine diseminacije i postignuća.

Više o projektu i aktivnostima u sklopu provedbe  saznajte na web stranici projekta ili na Facebook stranici projekta.


Reci što misliš!