Događaji

subota, 15. veljače

HULL Zadar poziva na akciju "Dan za čep"

HULL Zadar poziva na akciju
OBŽ

Jednostavan čin odvajanja čepova u svome domu, na poslu, na izletu, plaži... to može i mora postati praksa svih građana, poručuju iz HULL Zadar.

Plastični čepovi mogu biti sredstva plaćanja skupih lijekova i invalidskih pomagala i ta praksa traje u Hrvatskoj duži niz godina, a Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec od 2013. radi sjajan posao sa čepovima.

- Jednostavan čin odvajanja čepova u svome domu, na poslu, na izletu, plaži... to može i mora postati praksa svih građana.

Čistoća Zadar podržava ovu akciju HULL-a Zadar. Izabrali smo jedan dan kako bismo skrenuli pozornost šire javnosti kako svi možemo jednostavno i lako mijenjati stvari i učiniti važne promjene. Nadamo se da će to postati svakodnevna praksa, kaže nam predsjednik HULL Zadar, Igor Blaslov.

fc26a2c43e6db29531f8d6c5e3d3ee1d.jpg?v=2Svjedoci smo globalnih ekoloških problema i promjena u prirodi koje su posljedica goleme količine otpada.

Nije svaki otpad smeće i može biti koristan ako se razdvaja.

Ova akcija želi skrenuti pozornost na jedan mali korak za kojeg smo svi sposobni, od najmlađih do najstarijih sugrađana.


Reci što misliš!