Događaji

lipa priča

Zadarskom azilu stiže 150 kilograma hrane!

Zadarskom azilu stiže 150 kilograma hrane!
Arhiva

Nedavno smo pisali o nestašici hrane u zadarskom azilu koji se ponajviše održava donacijama i nesebičnim akcijama volontera. Jedna lijepa priča ovih dana razveselit će ljupke četveronošce!

Naime, nakon pisanja o nestašici hrane, Silvija Jurin, koju mnogi Zadrani poznaju kao tv lice i djevojku koja se pojavila u popularnoj epizodi Grand Toura snimljenoj u našoj županiji, odlučila je pokrenuti akciju. Vlasnica je prekrasne crne labradorice Točke koju hrani proizvodima Arion.

A upravo ova suha hrana stići će zadarskom azilu nakonn što je Silvija dobila zeleno svjetlo za donaciju iz tvrtke Alira d.o.o.

''Moja prijateljica Matea Kuna, nedavno je ljetovala u Karinu i spasila nekoliko psića te ih odnjela u zadarski azil gdje su je upozorili na nestašicu hrane. Odlučila sam se javiti Aliri koji drže Arion hranu za pse, nju kupujem već godinama. Presretna sam odgovorom", kaže nam Silvija.

U Alira Pet shopu je postavljena košara za donacije azilu, to je mala gesta prema nezbrinutim psima, za azil prodaju i hranu po najpovoljnijim cijenama, a ponekad treba učiniti i više. Sada kada ''gori pod nogama''.

Iako su mala tvrtka, na Silvijinu molbu odlučili su se donirati deset vreća od 15 kg hrane za pse, odnosno 150 kg suhe hrane. Alira će se pobrinuti i za dostavu hrane do azila tokom idućeg tjedna, kad njihov kombi bude slobodan.

Ne zaboravite ni vi na zadarski azil. Tamo vas čeka društvo koje pruža neizmjeran osjećaj ljubavi. Ako niste u mogućnosti imati psa, a volite životinje, svaka pomoć zadarskom azilu bit će dobrodošla! Brojni pet shopovi i trgovački centri poput Lidla nude kupnju hrane za azil i tako prikupljaju donacije.

 

 


Reci što misliš!