Događaji

promocija gospodarskih potencijala

U sjedištu Zadarske županije sastaju se savjetnici i trgovinski predstavnici stranih veleposlanstva

U sjedištu Zadarske županije sastaju se savjetnici i trgovinski predstavnici stranih veleposlanstva
Iva Perinčić

Na sastanku će sudjelovati gospodarski savjetnici i trgovinski predstavnici stranih veleposlanstva u Hrvatskoj od Australije, Azerbajdžana, Belgije, Bugarske, Češke, Danske, preko Francuske, Grčke, Indije, Indonezije, Izraela, Katara, Kazahstana, Kosova, Libije, do Mađarske, Makedonije, Poljske i Turske.

U Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije, u četvrtak, 26. travnja 2018. godine održat će se sastanak članova diplomatsko-gospodarskog kluba sa predstavnicima HGK – Županijske komore  Zadar, Obrtničke komore i razvojnim agencijama.

Na sastanku će sudjelovati gospodarski savjetnici i trgovinski predstavnici stranih veleposlanstva rezidentnih u Hrvatskoj iz Australije, Azerbajdžana, Belgije, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Grčke, Indije, Indonezije, Izraela, Katara, Kazahstana, Kosova, Libije, Mađarske, Makedonije, Poljske i Turske.

Cilj ovog sastanka kojeg Zadarska županija organizira u suradnji sa Ministarstvom vanjskih i europskih poslova je predstaviti gospodarske potencijale naše županije te na taj način kroz sustav gospodarske diplomacije promovirati lokalno poduzetništvo i gospodarstvo te otvoriti mogućnost novih poslovnih  suradnji i širenja tržišta.

 


Reci što misliš!