Događaji

svečana dodjela stipendija

U Arsenalu se otvara Sajam stipendija

U Arsenalu se otvara Sajam stipendija

Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar organiziraju drugi po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru koji će se održati od 11 do 17 sati u prostoru Arsenala. Na Sajmu će sudjelovati izlagači iz Hrvatske, Europe i Sjeverne Amerike koji će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Na Sajmu će se predstaviti stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna srednjoškolcima i studentima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posjetitelji Sajma u Zadru moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i obrazovne programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ono što čini Sajam stipendija i visokog obrazovanja jedinstvenim njegova je duga tradicija te poseban naglasak na promociji stipendija putem kojih doprinosi širenju pristupa visokom obrazovanju.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) kao organizator Sajma zalaže se za pravedno i dostupno visoko obrazovanje kroz osiguravanje jednakih mogućnosti u obrazovanju svima u skladu sa sposobnostima te je u svom radu posebno usmjeren na podzastupljene i ranjive društvene skupine u ostvarivanju njihovih obrazovnih ciljeva.

Na Sajmu će biti predstavljen velik broj dostupnih stipendija za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu koje dodjeljuju različite institucije. 


Reci što misliš!