Događaji

HAK

Radovi zbog redovnog održavanja u tunelima na A1

Radovi zbog redovnog održavanja u tunelima na A1

Obavijest vozačima da će se sutra, zbog radova redovnog održavanja na autocesti A1 Zagreb - Split, za sav promet zatvoriti cijev tunela Brezik u smjeru Splita, a promet će ce voditi dvosmjerno kolnikom u smjeru Zagreba.

Odmah sutra, po završetku radova u smjeru Splita, započet će radovi  u cijevi u smjeru Zagreba, a promet će se voditi dvosmjerno u smjeru Splita. Radovi u tunelu Brezik, u obje cijevi, izvodit će se samo sutra 10. siječnja, 2018. godine.

Sutra započinju i radovi redovnog održavanja u tunelima Sveti Rok, Ledenik, Bristovac i Čelinka, te će za sav promet biti zatvorene cijevi u smjeru Splita, dok će se promet voditi dvosmjerno u smjeru Zagreba.  

Sutra navečer, po završetku radova u tunelskim cijevima u smjeru Splita, krenut će se s  izvođenjem radova u drugim cijevima u smjeru Zagreba, te će se promet voditi dvosmjerno u smjeru Splita.

Radovi u tunelskim cijevima u smjeru Splita izvodit će se 10.01.2018. godine, a u smjeru Zagreba 11.0 siječnja, 2018. godine.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika, mole se svi vozači da se pridržavaju ograničenja  i prate prometnu signalizaciju i  poruke na info-displejima.

 


Reci što misliš!