Događaji

novi izlagački prostor, kongresi, regate, zabava!

Brojne novosti na Biograd Boat Showu

Brojne novosti na Biograd Boat Showu

Srednjoeuropski sajam na moru je spreman za 19. rekordni sajam sa novim poslovnim/kongresnim programom! Izlaglački prostor je u potpunosti rasprodan, također i novih 1000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje, a završne pripreme u tijeku.

Novi poslovni događaj Biograd B2B sada uključuje sve nautičke djelatnosti i ima prošireni kongresni program sa još jednom dvoranom.  

Grad Biograd je pokrovitelj događaja, dok je HGK sponzor i sudjeluje sa svojim kongresnim djelom sajma “1.HGK Dani Nautike“.

Sadržaj kongresnog djela sajma se još uvijek formira i do sad uključuje sljedeće:  

U četvrtak 19. listopada s početkom u 11.30 sati HGK će predstaviti sjednice nautičkih udruženja/ zajednica pri HGK (Sjednica udruženja marina, Sjednica Zajednice ronilačkog turizma, Sjednica Udruženja male brodogradnje Kapetanski klub, Sjednica UPUSP-charter, Sjednica Udruženja turističkih brodara pri HGK).

U 15 sati slijedi glavni panel nakon svečanog otvaranja Biograd Boat Show manifestacije 2017. s zanimljivom temom “Strategija razvoja nautičkog turizma 2009.-2019.- da li smo ispunili ciljeve?” Na panelu će sudjelovati: Predstavnik Ministarstva turizma, Predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Predstavnik HTZ, predstavnik HGK i Predsjednici nautičkih Udruženja pri HGK.

U petak se nastavlja program predavanja od 11.00h u kojem će se raspravljati o rezultatima sezone nautičkog turizma 2017. Također i predavanja o predstavljanju francuskog tržišta, povezivanju nautičkog s drugim turističkim proizvodima: eno-gastro, kulturnim, pustolovnim, ronilačkim....

Novi izložbeni prostor

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače sa dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a također će upotpuniti cijelu manifestaciju i dodatni četvrti veliki video ekran.

Novi nautički poslovni događaj za 2017.

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda.

Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike sa hranom, pićem i živom glazbom. Za više informacija posjetite www.biogradb2b.com.

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i Nenu Belana 21.10.s početkom u 22 sata.  

Uz besplatan subotnji party s Nenom, sprema se i Mirnovec vatrometni spektakl, čiji Fun Park Mirnovec će također biti jedan od izlagača na Sajmu. Park će biti za vrijeme odvijanja Biograd Boat Show-a otvoren te će nuditi posebne pogodnosti za posjetitelje sajma kako bi obiteljski ugođaj u Biogradu bio cjelovit.

Regate

Kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vrijeme sajma.

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu.

Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.

Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual toura.


Reci što misliš!