Događaji

samo strpljivo

Za produženi vikend gužve na cestama u oba smjera

Za produženi vikend gužve na cestama u oba smjera
Matija Habljak/PIXSELL

Produženi vikend pred nama, očekivano, počinje gustim prometom na svim važnijim cestama.

Ove nas subote, očekuje podjednak broj vozila u oba smjera, prema moru i prema unutrašnjosti, a vozit će se kao i prethodnih subota uz česte gužve i zastoje, upozoravaju u HAK-u.

Jačanje prometa u smjeru mora očekuje se nakon kraja današnjeg radnog vremena, a nastavlja se sutra, izvijestila je Irena Belamarić iz HAK-a.              

           
 "Značajnije gužve bit će na autocesti Zagreb-Split-Ploče, Rijeka - zagreb između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba smjera, na autocesti Zagreb -Macelj u smjeru graničnog prijelaza, Istarskom ipsilonu, pred tunelom Učka, u smjeru Rijeke i prema prijelazima Kaštel i Plovanija, na autocesti Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i Zagreb-Goričan u smjeru Mađarske, duž cijele Jadranske magistrale, Krčkom mostu", izdvojila je Belamarić.

U nedjelju i ponedjeljak pojačan promet bit će cijeli dan na svim cestovnim pravcima prema unutrašnjosti.              

"U utorak, na blagdan Velike Gospe tijekom noći i jutra, očekujemo veliki broj hodočasnika, pješaka koji će se uputiti prema marijanskim središtima. U popodnevnim satima bit će ponovno gust promet na većini cestovnih pravaca, osobito u smjeru unutrašnjosti", najavila je Belamarić iz Hrvatskog autokluba.
 


Reci što misliš!