Događaji

prometne nevolje

Zbog olujne bure autocesta A1 od Posedarja do Sv. Roka zatvorena za sav promet

Zbog olujne bure autocesta A1 od Posedarja do Sv. Roka zatvorena za sav promet

Za sav promet, zbog olujne bure zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje te DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27, vozila do 5 tona prometuju obilazno preko Gračaca i Knina te dalje preko Kistanja i Benkovca prema Zadru ili od Knina prema Splitu-DC1 i DC59).

Obilazak za autobuse: Knin- DC33- Vrbnik- ŽC6056-Oklaj- ŽC6055- DC59- Očestovo- DC1, a za teretna vozila iznad 5 t: Knin- DC33- Drniš- Tromilja- DC56- Skradin-Bribirske Mostine- DC59 Kistanje- Očestovo-DC1).

Zbog bure samo za osobna vozila otvorene su državna cesta 27 Gračac-Zaton Obrovački i Paški most.

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), dok je između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupinu vozila).

Mokrih i skliskih kolnika mjestimice ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji. Snijeg pada mjestimice u Lici i Slavoniji. Vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez zimske opreme te da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.


Reci što misliš!