Događaji

Promet

Pojačan promet prema moru

Pojačan promet prema moru

Dvije mlade osobe poginule su sinoć kada je njihov motocikl, iz do sada neutvrđenog razloga, sletio s ceste kod Đakova

Promet je pojačan na cestama koje vode prema jadranskim odredištima, ali znatno manje nego jučer u ovo vrijeme.

Hrvatski auto-klub javlja da je sa sjeverne strane tunela Mala Kapela kolona jedan kilometer, a ispred Svetog Roka kolone nema. U smjeru unutrašnjosti nema kolona ni kod jednog tunela.

Ako vas put vodi do Zadra, iz HAK-a preporučuju do podneva obilazak državne ceste koju presjeca pista zrakoplovne luke Zemunik, jer se očekuje slijetanje i polijetanje više od stotinu zrakoplova. Kako ne biste čekali, bolji je pravac Zadar 2 - Babindub.

Pojačan je izlaz osobnih vozila preko graničnih prijelaza Bregane i Maclja, dok je na Bajakovu pojačan ulaz - kolona sa srpske strane duga je oko 4 kilometra.

Vrhunac je turističke sezone, a samo je jučer u našu zemlju ušlo više od 400 tisuća putnika. Preko graničnih prijelaza u Istri i na sjeverozapadu zemlje u Hrvatsku je jučer ušlo gotovo 200 tisuća putnika, a upola manje ih je izašlo.

Preko triju graničnih prijelaza u Istarskoj županiji - Plovanije, Kaštela i Požana, ušlo je 39 tisuća putnika, dok je preko Maclja, Bregane i triju međimurskih prijelaza doputovalo 155 tisuća ljudi.

Nažalost, i ovoga vikenda na prometnicama ima nesreća sa smrtnim posljedicama. Dvije mlade osobe, devetnaestogodišnjak i 21-godišnja djevojka, poginule su sinoć kada je njihov motocikl, iz do sada neutvrđenog razloga, sletio s ceste u mjestu Koritna kod Đakova, izvijestila je osječko-baranjska policija. Mladić i djevojka poginuli su na mjestu nesreće.


Reci što misliš!