Događaji

Od 2.2. do 4.2.2017

Popis sudionika na kuharskoj radionici u hotelu Adriana Falkensteiner Borik

Popis sudionika na kuharskoj radionici u hotelu Adriana Falkensteiner Borik

Svi spremljeni specijaliteti bit će usluženi na gala večeri u Arsenalu u subotu, 4. veljače s početkom u 20 sati

Ove je godine radionica izazvala veliko zanimanje među zadarskim ugostiteljima, hotelskim kućama, tvrtkama i školama, pa će koncepcija biti organizirana na način da će svakog dana održavanja radionice po 25 sudionika pohađati tečaj

1.  Tvrtka Contra d.o.o.                     

Valentin Peroli i Amel Melkić

2.  Restoran Fešta                             

Mladen Baljak

3.  Restoran Malo Misto                   

Karlo Mihić  + 1 djelatnik

4.  Restoran Pašta i Svašta               

Marko Valković i Ivan Ćapeta

5.  Restoran Na tale, Pag                  

Frane Valentić

6.  Zračna luka Zadar                                   

1 djelatnik

7.  Hotel Mediteran                                      

Danijel Ćoza

8.  Restoran Tinel                                         

Predrag Majica + 1 djelatnik

9.  Tvrtka Turisthotel d.o.o.             

2 djelatnika

10. Hotel Bastion                              

1 djelatnik

11. Restoran 5 bunara                      

Vlado Babac + 1 djelatnik

12. Restoran Delfin                           

Robert Kuharski i Borka Marketin

13. Restoran Niko                             

1 djelatnik

14. Restoran Kornat                          

Štefan Stevanoski      

15. Tvrtka Metro d.d.                       

Josip Civadelić i Marinko  Vidov

16. Restoran Skoblar                        

Joso Skoblar

17. Restoran Pjat                                          

Leo Mialić

18. Restoran Sabunjar                                  

1 djelatnik

19. Restoran Bruschetta                   

2 djelatnika

20. Restoran Pineta                                      

1 djelatnik

21. Tvrtka Ilirija d.d.                         

Marijana Zrilić, Irena Žilić, Ante Zubčić, Perica Stojanov,  

Mladenka Katuša, Jure Erlić, Anka Števanja, Franko Lončar, Ljubica Čubrić, Josipa Jajčanin, Nataša Kulaš  

22. Tvrtka Falkensteiner Borik d.d.                          

5 djelatnika

23. Restoran Zara Beach                                            

Frane Grdović

24. Učenici HTU Škole Zadar                                                     

Babaić  Antonio, Brzić Filip, Dragaš Laura, Dunatov Marta, Gržan Franka, Gržan Karla, Ivanković Nina, Jukić Ante, Jureško Jure, Barić Patricija, Buterin Stipe, Čanković Dino, Čudina Karlo, Garac Stipe, Glavić Katarina, Mikulić Mario, Mirkov Donatela Vjera, Odžaković Patrik, Rogić Mihovil, Zurak Josipa, Župan Tina, Pero Knežević

25. Učenici Poljoprivredne škole Zadar                

5 učenika

26. Gđa Jo Ahearne, enologinja i vinogradarka iz Hvara (Australija)

 

75 polaznika bit će razdijeljeno u tri grupe po 25 sudionika dnevno:

Četvrtak, 02.02. od 16h do 20h
Petak, 03.02. od 15h do 19h
Subota, 04.02. od 11h do 15h

Radionicu će voditi slavni japanski chef Toshihiro Nakatsuji i njegov asistent Irino Kazuhiko. Toshihiro Nakatsuji suvlasnik je lanca restorana Ninnin u Japanu i jugoistočnoj Aziji, a član je i Japansko-hrvatskog društva razmjene (NPO JCEA) u Osaki. Svakog tjedna vodi u Japanu iznimno popularni i gledani TV kulinarski show ChiChin Puipui na televizijskom kanalu MBS. Prvog dana na radionici u hotelu Adriana pomagat će mu Terumi Miyake i Tomislav Begić, sushi majstori iz tvrtke Ginger Sushi iz Zagreba, a sutradan će im se pridružiti i sushi chef iz Ljubljane Yasu Tsunoda te Okamoto Masahiro, sushi chef i vlasnik sushi restorana Samurai u Splitu.

 


Reci što misliš!