Događaji

Stanarska fešta 2010.

Sutra fešta "Kraljice mira" u Stanovima

Sutra fešta

Klapa Kontrada i Duško Lokin u nedjelju na Stanarskoj fešti

Društvo Stanaraca i ove godine brojnim kulturnim i sportskim manifestacijama obilježava blagdan Kraljice mira, zemaljske zaštitnice zadarske četvrti Stanovi.

U četvrtak je u dvorištu OŠ Stanovi održana predstava Buža, mlade zadarske redateljice Maje Šimić, dok je jučer u petak započeo tradicionalni boćarski turnir na zogu u dvorištu mjesnog odbora Stanovi, kod stare škole.

Danas u subotu s početkom u 17 sati s Narodnog trga će startati tradicionalna biciklijada Grad-Stanovi, dok će u isto vrijeme u dvorištu zgrade mjesnog odbora započeti projekcija filma "Stanarske kartoline".

U 18 sati na rasporedu je finale boćarskog turnira za žene i muškarce, nakon čega na igralištu OŠ Stanovi slijedi revijalna malonogometna utakmica između ekipa Stanova i Bilog Briga, te nastup klape Kolajna.

U nedjelju 22. kolovoza na sam dan blagdana Kraljice mira u 9 sati na raskrižju u centru Stanova uslijedit će budnica, a centralni događaj biti će nastup klape Kontrada te Duška Lokina s pratećim bendom u s početkom u 21 sat na igrališti osnovne škole Stanovi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.