Događaji

HAK

Na izlazu u Lučkom kolona od šest kilometara

Na izlazu u Lučkom kolona od šest kilometara

Hrvatski autoklub, zbog više lančanih sudara koji su se jutros dogodili, savjetuje vozačima da održavaju propisanu sigurnosnu udaljenost

I dalje je pojačan promet na dionici autoceste A1 Zagreb-Karlovac, ali se vozi bez zastoja, a čekanja nema više ni na ulazu u Lučkom.

Promet je gust i na izlazu, a kolona je oko 6 kilometara (vozači mogu koristiti i naplatu Demerje gdje nema čekanja, a cestarina se može platiti osim ENC-om i debitnim te kreditnim karticama).

Na izlazu s autoceste A1 u Vrgorcu kolona je duga oko tri kilometra, a zbog malog kapaciteta naplatne postaje čeka se oko jedan sat, HAK vozačima savjetuje da koriste izlaz Ravča.

Hrvatski autoklub, zbog više lančanih sudara koji su se jutros dogodili, savjetuje vozačima da održavaju propisanu sigurnosnu udaljenost i prilagode brzinu uvjetima na cestama.

Povremena čekanja zbog gustoće prometa moguća su i na izlazu Oštrovica, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Crikvenice, odnosno Krka te na autocesti A7 Rupa-Rijeka, na naplati Rupa. Na riječkoj obilaznici, kod čvora Draga vozila se sporo spuštaju prema moru i čekaju za uključivanje na Jadransku magistralu (D8) u Bakru.

Vrlo je gust promet i u Istri, na Istarskom ipsilonu u smjeru većih turističkih odredišta, kao i duž jadranske obale, no tamo se vozi bez zastoja.

Na graničnim prijelazima Macelj i Rupa pojačan je promet osobnih vozila na ulasku, čeka se oko 45 minuta. Pojačan je ulazak i na Kaštelu, Plovaniji, Bregani, Pasjaku i Goričanu. Na izlazu je putnički promet pojačan na Maclju i Bajakovu (čeka se oko 1 sat), javlja HAK.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.