Događaji

HAK upozorava vozače

HAK upozorava na maglu i mokre kolnike u unutrašnjosti

HAK upozorava na maglu i mokre kolnike u unutrašnjosti

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u dijelu Slavonije i sjeverozapadne Hrvatske. Mogući su zastoji na dionicama na kojima su u tijeku radovi, javlja HAK

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom cijevi dvosmjerno, na više dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika.

Do 20. studenog, zbog radova zatvorena je državna cesta D 1 Knin-Sinj, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša.

Večeras, 24./25. listopada od 23 do 5 sati ujutro zbog redovnog održavanja tunela Pećine bit će zatvoren tunel Pećine i tunel Bobova (dionica čvor Vežica - čvor Brajdica). Obilazak iz smjera Zagreba na čvoru Vežica, a iz smjera Rijeke od križanja na raskršću Ul. Andrije Kašića Miošića.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) preko Šibenskog mosta i kroz Ploče vozi se naizmjenično.

HAK/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.