Događaji

Oprez vozači!

Magla, sumaglica i poledica na prometnicama diljem Hrvatske

Magla, sumaglica i poledica na prometnicama diljem Hrvatske

Magla ili sumaglica mjestimice smanjuju vidljivost u Lici i središnjoj Hrvatskoj, a posebice na dionici autoceste A1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, piše HAK

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Do 31. studenog u vremenu od 7 do 18 sati, na državnoj cesti D31 između Velike Gorice i Male Bune (od 10. +560 do 11.+060 km) vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima (osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima).

Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km).

HAK/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.