Događaji

Hotel Bastion

Večer čokolade i vina u restoranu "Kaštel" Hotela Bastion

Večer čokolade i vina u restoranu

Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju

Hotel Bastion Vas poziva na Večer čokolade i vina u restoranu "Kaštel" Hotela Bastion koji će se održati u petak, dana 3. veljače 2012. s početkom u 20:00 sati.

Okusite kako čokolada obogaćuje okus hrane i pretvara je u deliciju te saznajte više o izradi pralina i drugih čokoladnih poslastica.

Menu

Carpaccio od brancina punjen aromatičnim biljem s Grana Padano sirom, maslinovim uljem i kakao maslacem.

****

Lisnato tijesto punjeno kremom od škampa i kozjeg sira s umakom od čokolade i crnog tartufa.

****

Juneći biftek s baby krumpirom, vlascem i pečenom ciklom s umakom od čokolade (Belcolade) i čilijem.

****

Čokoladno iznenađenje

Izbor vina

GALIĆ GRAŠEVINA 2010.

GALIĆ CHARDONAY 2010.

GALIĆ CRNO 9 2008.

BIBICH PROŠEK AMBRA

Uživanje u ovome jedinstvenom doživljaju iznosi 90 kn po osobi.

tzzadar.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.