Događaji

Osvježenje

Temperature padaju na 18°C, pripremite duge rukave

Temperature padaju na 18°C, pripremite duge rukave

Stanovnici i gosti Lijepe naše možda bi ova dva dana trebali uživati u vrućih 35°C, budući da ih idući tjedan očekuje promjena vremena koja donosi višednevnu kišu i osjetno niže temperature u cijeloj zemlji, piše danas.hr .

Naime, meteorolozi DHMZ-a najavljuju da ćemo u vrućem i sunčanom vremenu uživati još u četvrtak i petak, dok će već u subotu prema kraju dana na zapadu početi padati mjestimice kiša, uz moguće jake pljuskove i grmljavinu. Na sjevernom Jadranu će pak zapuhati jaka bura.

'Osvježenje', odnosno kiša i bura, će se na cijelu zemlju proširiti u nedjelju.

Što se temperatura tiče, osjetni pad s 31 na maksimalnih 21 °C Zagrepčani će osjetiti već u subotu, dok u ponedjeljak temperatura neće ići iznad 18°C! Također, padat će kiša, koja po trenutačnoj sedmodnevnoj prognozi, neće prestati padati do srijede.

Na Jadranu će situacija biti slična: temperature će pasti za vikend, a najniže će biti u ponedjeljak i utorak. Kiša će padati u Makarskoj, Splitu, Zadru, Rijeci i Puli, a samo bi Dubrovnik mogao izbjeći kišne oblake. Temperature će ići do maksimalno 25 stupnjeva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.