Događaji

Instalacija na glavnom trgu

Građanska akcija Bandiću podigla "spomenik"

Građanska akcija Bandiću podigla

Građanska akcija odlučila se još jednom našaliti na račun aktualnog gradonačelnika Milana Bandića pa mu je na Trgu bana Jelačića odlučila podignuti 'spomenik' u obliku javnog WC-a. Djelatnici Holdingove podružnice Zrinjevac ubrzo su uklonili 'instalaciju'.

'Ponukani međunarodno uglednom nagradom Grada Prnjavora našem budućem bivšem gradonačelniku Milanu Bandiću, razmišljali smo kako je nadmašiti. I sjetili smo se priče kako je mali Mile dok je gazio dubok snijeg u Poganoj Vlaki idući u školu sanjao da će jednog dana imati spomenik na glavnom zagrebačkom trgu. Ne budi lijeni - mi ga, eto, i podigli', poručila je Građanska akcija na svojoj stranici na Facebooku.

Uz 20-ak fotografija postavljanja, ali i uklanjanja te 'sadržaj koji nudi' napisali su i kako 'spomenik dižu zahvalni građani Grada Zagreba, jer samo Milan Bandić gradi javne WC-e po 11.000 eura po kvadratu, a oni ne rade'.

'Dragi Milane, pozdravlja te tvoja Građanska akcija tvojim predizbornim sloganom '365 dana tvoja ruka u našem džepu!'. Živio nam još 500 godina i izgradio nam još stotine WC-a po barem 11.000 eura za kvadrat', pozdravili su gradonačelnika iz Građanske akcije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.