Događaji

Pozdrav suncu, 4. svibnja, točno u podne

Fantela i Marenić 4. svibnja trče s cijelim svijetom

Fantela i Marenić 4. svibnja trče s cijelim svijetom

Naši najbolji jedriličari će 4. svibnja u Zadru sudjelovati na utrci Wings for Life World Run.

Šime Fantela i Igor Marenić - dvojac koji u svojoj jedriličarskoj karijeri ima zavidnu kolekciju svjetskih i europskih medalja, 4. svibnja odmarat će od jedrenja i pridružiti se trkačima u Hrvatskoj i cijelome svijetu na startu utrke Wings for Life World Run u Zadru.

„Iznimno mi je drago da mogu sudjelovati u jednom ovakvom projektu i da je baš Zadar odabran za početak utrke. Mala smo zemlja, ali smo mnogo puta pokazali da smo sposobni za velike stvari," rekao je Fantela. „Pozivam sve da nam se pridruže," dodao je Marenić.

Pozdrav suncu 4. svibnja točno u podne postat će startna linija za tisuće trkača koji će ispisati stranice sportske povijesti trčeći s cijelim svijetom za one koji ne mogu. Zaklada Wings for Life godinama radi na istraživanjima leđne moždine, a ove je godine u putanju prema svom cilju - izlječenju ozljeda leđne moždine - uključila je i cijeli svijet.

Prva utrka u povijesti koja nema cilja osim, naravno, ovog plemenitog, utrka je u kojoj svatko trči prema vlastitim mogućnostima, a neovisno o tome koliko daleko došli, svi zajedno doprinijet ćemo u istoj mjeri jedinstvenom cilju koji će toga dana povezati cijeli svijet.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.