Događaji

Iza zatvorenih vrata

Imenovanja sa zatvorenog dijela Vladine sjednice

Imenovanja sa zatvorenog dijela Vladine sjednice

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovala Brankicu Alujević Grgas glavnom tajnicom Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje na razdoblje od četiri godine.

Član Sanacijskog vijeća Opće županijske bolnice Požega Antun Cimerman razriješen je dužnosti, dok je novim članom imenovan Miljenko Vukoja, kao predstavnik radnika zdravstvene ustanove.

Maja Polić i Mirna Kovač Bašić imenovane su zamjenicama članova Stručnog tijela Središnje koordinacije za nadzor i zaštitu prava i interesa Hrvatske na moru, kao predstavnice ministarstva nadležnog za zaštitu okoliša i ministarstva nadležnog za unutarnje poslove.

Izmijenjena je Odluka o osnivanju Povjerenstva za rješavanje imovinskih i drugih srodnih pitanja između Republike Hrvatske i Crne Gore, kojom se razrješuje dosadašnji član Povjerenstva Gordan Markotić, a novim članom imenuje Ivan Crnčec, kao predstavnik Ministarstva pravosuđa.

Dosadašnji predsjednik Službeničkog suda u Rijeci Ivan Vučemil razriješen je dužnosti, a novim predsjednikom imenovan je Mate Radović, koji je ujedno razriješen dužnosti člana. Damira Delost imenovana je novom članicom.

Članom Službeničkog suda u Osijeku imenovan je Bruno Vučemilović Šimunović.

Daria Krstičević imenovana je supredsjedateljicom Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Republike Hrvatske i Crne Gore o zaštiti prava hrvatske manjine u Crnoj Gori i crnogorske manjine u Republici Hrvatskoj.

Zamjenicom supredsjedateljice imenovana je Ivana Goranić, tajnikom Ivan Zeba, dok su članovima imenovani Ankica Nježić, Vesna Jurić Bulatović, Slavica Vuković, Branko Sočanac i Danilo Ivezić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.