Događaji

Branitelji:

Udruge iz Domovinskog rata Vukovara: Stožer postao uteg grada

Udruge iz Domovinskog rata Vukovara: Stožer postao uteg grada

Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Vukovara pozvala je predsjednika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara da raspusti Stožer jer nisu ispunili cilj zbog koje su nastali, ali i jer su izgubili i potporu većine udruga i Hrvata.

Predsjednik Koordinacije udruga Domovinskog rata grada Vukovara Zdravko Komšić pozvao je šefa Stožera za obranu hrvatskog Vukovara da raspusti stožer u gradu jer nisu uspjeli u akciji NE ćirilici.

Stožer se pretvorio u glavni remetilački faktor u Vukovaru, koji je zavadio građane i braniteljske udruge i općenito branitelje , i postao svojevrsni uteg grada', istaknuo je Komšić.

"Jer nisu ispunili povijesnu zadaću za koju su i osnovani i izgubili su potporu većine vukovarskih udruga i vukovarskih Hrvata. Gdje su članovi stožera bili svih ovih godina. Nisu živjeli u Vukovaru i nisu učestvovali u Koloni sjećanja, te zato ne znaju da su Kolonu sjećenja uvijek predvodili vukovarski branitelji i stradalnici, a nakon njih su se priključivali građani i političari kako je tko htio."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.