Događaji

Tročlani timovi programera imat će 24 sata vremena

Poziv na natjecanje za izradu mobilne aplikacije HZZO-a

Poziv na natjecanje za izradu mobilne aplikacije HZZO-a

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) uz podršku Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) poziva programere na sudjelovanje u 24-satnom natjecanju SEETech Hackathon od 13. do 14. prosinca za izradu mobilne aplikacije Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Tročlani timovi programera imat će 24 sata vremena za izradu mobilne aplikacije za barem jednu mobilnu platformu (Android, iOS, Windows Phone) ili mobilne web aplikacije s dizajnom korisničkog sučelja usklađenim s vizualnim identitetom HZZO-a.

Nagrada za najbolji tim programera je 6000 kuna, a HZZO će prvih devet sudionika nagraditi vaučerom za dopunsko zdravstveno osiguranje, prenosivim na člana obitelji.

Natjecatelji će sami odabrati tehnologiju razvoja, a pobjedničko rješenje, odnosno aplikacija, bit će besplatna i namijenjena svim osiguranicima HZZO-a.

Susret programera organizira se u sklopu programa jugoistočna Europa, projekta "Co-operation of science parks for the promotion of transnational market uptake R&D results and technologies by SMEs, SEETechnology", kojem je cilj poticati inovativno poduzetništvo.

Program Hackanthona započinje u prostorima ZIP-a od 13. prosinca u 10 sati i trajat će do 14. prosinca u 10 sati, a organizira se ususret HAMAG-BICRO konferenciji "Pristup financiranju i transfer znanja" 15. i 16. prosinca, kada će pobjedničke timove proglasiti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice https://www.entrio.hr/event/seetech-hackathon-1988 do 10. prosinca u 23,59 sati. Odabrani timovi dobit će 12. prosinca sve potrebne informacije putem elektroničke pošte.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.