Događaji

Predsjednica Republike

Predsjednica na obilježavanju Dana Karlovačke županije

Predsjednica na obilježavanju Dana Karlovačke županije

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je u Karlovcu svečanoj sjednici u povodu obilježavanja Dana Karlovačke županije.

Grabar-Kitarović je istaknula, kako unatoč velikosrpskoj agresiji, ratnim razaranjima, lošim primjerima u privatizaciji te dugotrajnoj krizi, temeljna gospodarska grana Karlovačke županije jest industrija.

"Upravo vaša županija pokazuje da je industrijski razvoj moguć, isplativ i održiv i da se može uskladiti sa sve zahtjevnijim ekološkim standardima," rekla je predsjednica. Na kraju svog obraćanja, predsjednica je još jednom pozvala na zajedništvo:

"Pokazali ste ga u Domovinskom ratu, posvjedočili ste ga u mnogim prilikama i neprilikama, poput lanjskih poplava." Istaknula je, isto tako, kako zajedničkim nastojanjima, bez obzira na stranačke i druge razlike stanovnici Karlovačke županije mogu nastaviti uspješno provoditi svoje razvojne planove i programe posebice u gospodarstvu.

"Ono je osnova rasta društvenog standarda, zapošljavanja, stabilnosti obitelji i perspektive mladih, a samim time i bitna poluga demografskog oporavka, koji mora biti naša najveća i trajna briga," poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.