Događaji

Vozi se uz povoljne vremenske uvjete

HAK: Povoljni uvjeti za vožnju

HAK: Povoljni uvjeti za vožnju

Vozi se uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi i gdje su tijekom dana mogući povremeni zastoji. Na autocesti A1, zbog radova je na čvoru Brinje zatvoren izlaz u smjeru Zagreba. Moguće je koristiti čvor Žutu Lokvu, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Zbog radova, vozi se prema privremenoj prometnoj signalizaciji na: autocesti A1 kroz tunele Malu Kapelu i Plasinu te između sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići (vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika), na A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a kroz tunel Sleme u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, na A3 Bregana-Lipovac u čvoru Slavonski Brod istok (vozi se naizmjence uz regulaciju semaforima), kroz tunel Učku (vozi se uz posebnu regulaciju prometa do 28. travnja), te na na Paškom mostu (DC106), (vozi se naizmjence, jednim kolničkim trakom uz regulaciju semaforima).

Zbog razminiranja zatvara se do 25. travnja od 8 do 16 sati državna cesta u naselju Kamenska (DC38). Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Zbog radova u Republici Sloveniji teretna vozila iznad 3,5 tone preusmjeravaju se na čvoru Rupa prema graničnom prijelazu Pasjak.

U prekidu je katamaranska linija Korčula-Hvar-Split.

Trajekti i ostali katamarani plove prema redu plovidbe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.