Događaji

Javljaju iz HAK-a

Pojačan promet prema moru i trajektnim lukama

Pojačan promet prema moru i trajektnim lukama

Na glavnim cestovnim pravcima prema moru promet je u nedjelju pojačan, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb i na A7 Sveti Kuzam-Šmrika, te na Jadranskoj magistrali u blizini većih turističkih središta (DC8), Ličkoj magistrali (DC1), na cestama u Istri, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici kao i na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama, izvijestio je u nedjelju prijepodne Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta od čvora Krapina do kružnog toka na ulazu u Krapinu (DC1). Obilazno se vozi kroz Polje Krapinsko.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC 41 Koprivnica-Križevci u mjestu Carevdar vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Zagvozd u smjeru Dubrovnika vozi se usporeno uz ograničenje brzine 40 km na sat.

Zbog radova jednim trakom naizmjence vozi se na državnoj cesti DC1 u Prijeboju te na državnoj cesti DC429 Selište Drežničko-Prijeboj u Plitvičkim Jezerima pa su mogući zastoji.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Macelj i Zaton Doli na ulasku, a Kaštel, Rupa, Karasovići, Klek i Slavonski Brod na izlasku iz Hrvatske dok je na GP Bajakovo, Stara Gradiška i Metković pojačan u oba smjera.

Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja.

Zbog radova na GP Vinjani Donji, proširuje se trak za teretna vozila, moguće su gužve.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.