Događaji

Navodi

Ana Karamarko: S Petrovićem sam surađivala gotovo četiri godine

Ana Karamarko: S Petrovićem sam surađivala gotovo četiri godine

Ana Karamarko je u pisanom odgovoru objavljenom na Novoj TV otkrila više detalja o vremenskom periodu suradnje s MOL-ovim lobistom Jozom Petrovićem.

"Suradnja Drimije i Peritus savjetovanja započela je 01. veljače 2012. godine i raskinuta je 31.12.2015. godine. Ta suradnja bila je obična i dostupna informacija, u skladu sa svim zakonima i običajima profesije, a kako vidite započela je i prije nego je moj suprug postao predsjednik HDZ-a", piše Karamarko.

Navodi Ane Karamarko tako se razlikuju od informacija koje su prvotno objavljene u Nacionalu.

Podsjetimo, prema pisanju Nacionala, ugovor je sklopljen 1. veljače 2013. između Petrovićeve tvrtke Peritus Savjetovanje d.o.o. i agencije Drimia u vlasništvu Karamarkove današnje supruge, a tada partnerice Ane Šarić i trajao je do do 31. siječnja 2015. godine. Petrović je za usluge savjetovanja i medijskih analiza na energetskom tržištu plaćao 2500 eura mjesečno. Ukupno je isplaćeno najmanje pola milijuna kuna.

Primila 117.500 eura?

No, ukoliko je suradnja trajala godinu dana i 11 mjeseci duže od ugovorom propisanog razdoblja, moguće je kako, ukoliko obračun izvršimo po ranije navedenoj tarifi, uprihodila znatno veću cifru od prvotno objavljene.

Ukupan iznos koji je Karamarko primila, ukoliko bi takav izračun (2500 eura mjesečno, prema pisanju Nacionala i prvotno objavljenom ugovoru) bio točan, popeo bi se na vrtoglavih 117.500 eura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.