Događaji

Neće pa neće

Kerum: Ne dam imovinsku karticu, Povjerenstvo treba ukinuti

Kerum: Ne dam imovinsku karticu, Povjerenstvo treba ukinuti

"Redovito me kažnjavaju samo da opravdaju svoj rad i angažman jer oni samo bez veze leže i ne rade ništa. Kad se i nečega uhvate, onda su pristrani", kazao je Kerum za tportal.

"To što oni naprave u tri godine, normalan činovnik odradi u tri dana. Samo stvaraju troškove, rade na svojoj promociji i bez razloga postaju zvijezde. Tim stvarima treba se baviti Ministarstvo financija", uvjeren je bivši splitski gradonačelnik. Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa protiv njega je pokrenulo već nekoliko postupaka i kaznilo ga u više navrata, no on svejedno i dalje odbija ispuniti imovinsku karticu. Globa od 40 tisuća kuna izrečena mu je jer to nije učinio ni nakon isteka saborskog mandata, pa smo mu postavili jednostavno pitanje - zašto ne izvrši svoju zakonsku obvezu?

"Ja sam svoju imovinsku karticu predao tijelu koje o tome vodi računa, a to je Odjel za porijeklo imovine u Poreznoj upravi. Oni su me kontrolirali u nekoliko navrata i nikada nislu našli prekršaje, imam sve zapisnike", kaže Kerum. Saborsko povjerenstvo on će po svemu sudeći ignorirati do kraja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.