eZadar / Diadora TV

veselimo se

Jesenski Street Food festival kao generalna proba za Advent na Puntamici

Jesenski Street Food festival kao generalna proba za Advent na Puntamici
Bojan Bogdanić

Tomislav Fain ove jeseni organizira popualrni street food festival, uz caffe bar Bamboo na Puntamici, a ujedno najavljuje i zimsko izdanje odnosno Advent s kućicama i bogatom ponudom lokalnih ugostitelja.

Na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, (Puntamika, Bamboo beach bar), uz glazbeni program domaćih DJ-a, gosti će uživati u jednostavnim ali vrhunskim jelima koja će pripremati zadarski ugostitelji.

Zadrani i gosti tako će moći isprobati street food specijalitete koje će pripremati probrana ekipa iz Hedonista, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bar, DELIMARIS Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more i PIK sa svojim Volim roštilj specijalitetima. Svaki posjetitelj naći će nešto za sebe, od vrhunskih burgera, ribljih i mesnih specijaliteta, posebne Pinsa pizza...

Uz hranu idealno se nadovezuje Staropramen pivo i Grif pivo. Organizatori su se pobrinuli i za ljubitelje slatkog, a za taj kutak bit će zadužena kavana Danica koja će u svojoj ponudi imati vrhunski talijanski sladoled, te Bamboo ice s velikim izborom palačinki. Uz more, zalazak sunca, "ulične" i cjenovno pristupačne varijante najdražih jela u izvedbi zadarskih ugostitelja, posjetitelji će uživati u vrhunskoj ponudi pića uz ekipu Cocktail & gin bara by Bamboo.

Više u prilogu Vanese Gazić, novinarke Diadore tv:

 


Reci što misliš!