Crna Kronika

policijsko izvješće

Žman: Krivotvorio isprave za automobil

Žman: Krivotvorio isprave za automobil
MUP

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave

U protekla 24 sata, 07./08. listopada na području Policijske uprave zadarske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je 1 teška krađa te 1 krađa:

- u Sv. Filip i Jakovu u noći 06./07. listopada nepoznati počinitelj je nasilno otvorio rashladnu vitrinu izvan kioska u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio bezalkoholna pića. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena.

- s nedjelje na ponedjeljak, 06./07. listopada u Ninu nepoznati počinitelj je pobrao i otuđio oko 300 kg maslina u vlasništvu 60-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura.

Policija protiv nepoznatih počinitelja podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Evidentirano je 5 prometnih nesreća u kojima su 4 osobe ozlijeđene te je u tijeku utvrđivanje težine zadobivenih ozljeda.

Osumnjičen za krivotvorenje isprave

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je prethodno na svoj automobil postavio nepripadajuće registarske pločice zadarskog područja, a koje vozilo su policijski službenici zatekli i kontrolirali jučer, 07. listopada u 12 sati u mjestu Žman na Dugom otoku.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 68-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave.


Reci što misliš!