Crna Kronika

policijsko izvješće

Osumnjičen za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

Osumnjičen za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju

U protekla 24 sata, 06./07. listopada na području Policijske uprave zadarske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je 1 krađa:

- u Zadru na predjelu Voštarnice, tijekom noći 02./03. listopada nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 54-godišnje vlasnice. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura.

Policija protiv nepoznatog počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Osumnjičen za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanja nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju.
 
Sumnjiči ga se da je 05. listopada 2024. godine oko 12 sati na Viru, zbog ranijih međusobnih nesuglasica uputio ozbiljne prijetnje smrću 32-godišnjoj hrvatskoj državljanki, a potom je i fizički napao šakama i metalnom drškom, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenoj 32-godišnjikinji je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 51-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 
 


Reci što misliš!