Crna Kronika

Aktualno

O akciji USKOK-a oglasilo se i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

O akciji USKOK-a oglasilo se i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
Borna Jakšić/PIXSELL

Donosimo riopćenje Ministarstva mora, prometa i infrastrukture vezano uz jutros objavljene informacije USKOK-a o uhićenjima i provođenju hitnih dokaznih radnji koje se provode na području Zagreba, Osijeka i Vukovara u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela.

Priopćenje:

- Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u potpunosti podržava rad istražnih tijela u svakom slučaju, a pogotovo kad postoje sumnje na korupciju na najvišim razinama.

Današnji slučaj ne možemo dodatno komentirati jer u ovom trenutku nemamo više saznanja od onih iznesenih u medijima, no ističemo kako je za nas ključno da se ovakvi događaji rasvijetle u postupku koji slijedi. 

Policijska pretraga kuće u Osijeku u kojoj stanuje u subotu uhićeni bivši predsjednik Uprave Hrvatskih cesta, Josip Škorić, kojeg se sumnjiči za koruptivna djela iz domene gospodarskog kriminala, završena je iza 12,30 sati.

Nakon što su mu pretražena kuća i druge prostorije u Keršovanijevoj ulici u Osijeku, Josip Škorić je u pratnji policije odveden policijskim kombi-vozilom.


Reci što misliš!