Crna Kronika

policijsko izvješće

Lopovi kradu motore, električne uređaje, stolariju, ribolovni pribor...

Lopovi kradu motore, električne uređaje, stolariju, ribolovni pribor...

Sa četvrtka na petak, 06.07. lipnja u Zadru na predjelu Voštarnice nepoznati počinitelj je otuđio motocikl 40-godišnjeg državljanina Njemačke

U vremenu od 03. do 08. lipnja na Pašmanu nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 88-godišnjaka odakle je otuđio razne električne uređaje, drvenu stolariju te razni ribolovni pribor.

Materijalna šteta iznosi više tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu, 08. lipnja u Zadru, u Ulici Akcije Maslenice nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovačkog društva odakle je otuđio novac te više desetaka metara bakrene žice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa četvrtka na petak, 06.07. lipnja u Zadru na predjelu Voštarnice  nepoznati počinitelj je otuđio motocikl 40-godišnjeg državljanina Njemačke, dok je u Žeravi nepoznati počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 81-godišnjaka.

Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!