Crna Kronika

pu zadarska

Vozi se bez važećih dokumenata i pod utjecajem alkohola

Vozi se bez važećih dokumenata i pod utjecajem alkohola
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jučer, 17. siječnja u 13.09 sati u Maslenici policijski službenici u kontroli prometa zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 58-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg.

Noćas u 00.55 u Zadru u Ulici Ljudevita Posavskog, policijski službenici zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je u vrijeme zabrane upravljanja, upravljao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg.

Zbog počinjenih prekršaja, oba vozača su isključena iz prometa i smještena u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Također, jučer u 20.20 sati u Benkovcu, policijski službenici su zaustavili automobil imotskih registarskih oznaka s kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 22-godišnjak za vrijeme dok mu je izrečena zabrana podnošenje zahtjeva za izdavanjem vozačke dozvole. 

Daljnjim postupanjem prema vozaču, utvrđeno je kako se koristi  osobnom iskaznicom koja je nevažeća zbog isteka roka.

Zbog počinjenih prekršaja, vozač je prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o osobnoj iskaznici.

 


Reci što misliš!