Crna Kronika

policijsko izvješće

Kradljivac u bijegu ozlijedio policajca

Kradljivac u bijegu ozlijedio policajca
Šime Zelić/ PIXSELL

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi i tri krađe na području Zadra.

Naime, 08. siječnja u popodnevnim satima u Zadru u Ulici Frane Petrića u trgovini, zaposlenica je u skladištu trgovine zatekla 26-godišnjaka koji se potom trčeći krenuo udaljavati iz trgovine gdje ga je pri izlazu pokušao zaustavio policijski službenik van službe koji se nalazio u trgovini, a kojeg je pri tom 26-godišnjak lakše ozlijedio te se udaljio.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem sumnjiči ga se i da je u prosincu prošle godine u Murvičkoj ulici iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne parfeme vrijednosti preko 160 eura, te da je ove godine, 03. siječnja na predjelu Voštarnice iz trgovine trgovačkog društva otuđio više parfema ukupne vrijednosti preko 250 eura kao i da je  09. siječnja  u Ulici Bleiburških žrtava iz trgovine otuđio parfeme u vrijednosti preko 290 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi i tri krađe te je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 


Reci što misliš!