Crna Kronika

završio u pritvoru

Narušavao javni red i mir te počinio niz prometnih prekršaja

Narušavao javni red i mir te počinio niz prometnih prekršaja
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon narušavanja javnog reda i mira u Zadru na Bilom brigu u ugostiteljskom objektu, a potom i u Poličniku u trgovini te počinjenih prometnih prekršaja, 43-godišnji hrvatski državljanin uz Optužni prijedlog, te je prepraćen na kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 13 dana.

Naime, 43-godišnjak je u subotu, 04. ožujka u Zadru na predjelu Bilog briga u ugostiteljskom objektu na naročito drzak način narušavao javni red i mir, na način da je unutar objekta bacio staklenu čašu koja je pogodila 40-godišnjaka i pri tom ga lakše ozlijedio.

Nakon čega se 43-godišnjak udaljio iz ugostiteljskog objekta, a ozlijeđenom muškarcu  je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru.

Potom, oko 21 sati 43-godišnjak je u Poličniku u trgovini, pod vidljivim utjecajem alkohola vrijeđao trgovkinju te porušio razne artikle na pod trgovine, a potom ispred trgovine verbalno i fizički napao 30-godišnjaka, nakon čega se udaljio.

Nedugo potom, oko 21.20 sati u Poličniku u prometu je zatečen 43-godišnjak kako prije položenog vozačkog ispita, upravlja automobilom Opel zadarskih registarskih oznaka. 

Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne naredbe policijskih službenika te nastavlja vožnju po mjestu Poličnik. U jednom trenutku zaustavlja automobil te pješice bježi. 

Policijski službenici su ga ubrzo sustigli i uz uporabu sredstava prisile priveli u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje i test na droge.

 


Reci što misliš!