Crna Kronika

tragedija

Mladić dovezen u Zadar sinoć iz Gospića stabiliziran, ali i dalje životno ugrožen

Mladić dovezen u Zadar sinoć iz Gospića stabiliziran, ali i dalje životno ugrožen
Iva Pejković

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice u Zadru Edi Karuc rekao je da su 21-godišnjaku kojeg je jučer poslijepodne u Gospiću napao 36-ogodišnjak teške ozljede operacijom stabilizirane te se sada nalazi na intenzivnom liječenju. "Zbog težina ozljeda još uvijek je životno ugrožen", rekao je Karuc.

Ravnateljica gospićke Opće bolnice Sandra Čubelić rekla je Hini da je pacijentica s višestrukim ubodima u trbuh zadobila tako teške ozljede da je operacija sinoć trajala četiri sata. "Kirurzi su dali sve od sebe da je spase, sada je stabilno, ali i dalje životno ugrožena", rekla je Čubelić.

Podsjećamo, 36-godišnjak kojeg policija u Gospiću sumnjiči da je nožem teško ozlijedio 27-godišnju suprugu i 21-godišnjeg mladića uhićen je nedugo nakon napada.

Gospićanin (36) kojega policija istražuje jer je u ponedjeljak nožem pokušao ubiti suprugu i njenog prijatelja, a potom se nakon opkoljavanja te pregovaranja predao policiji, prošlog je tjedna uhićen zbog nasilja nad suprugom, ali je pušten samo uz zabranu približavanja.

 


Reci što misliš!